Αθλητισμός

Οι σκέψεις του Ουζουνίδη για Μάξι Ροντρίγκες

Έτοιμος να πυροδοτήσει τη… βόμβα ο Παναθηναϊκός, με τον Μάξι Ροντρίγκες να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Όπως έγινε γνωστό από χθες το βράδυ, ο πρώην διεθνής Αργεντινός σούπερ σταρ, Μάξι Ροντρίγκες, προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Δε θα μπορούσε φυσικά να περάσει απαρατήρητη η περίπτωση του Αργεντινού άσου, από τη στιγμή που προέρχεται από γεμάτες και πλήρεις σεζόν, παρά την ηλικία του (36). 

Αν δεν υπήρχε το δεδομένο της συνεχούς και καλής παρουσίας του παίκτη, πρώτος ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είχε βάλει stop… σε κάθε κουβέντα. Από τη στιγμή όμως που ο παίκτης δεν είναι απλά ενεργός, αλλά ετοιμοπόλεμος, δε θα μπορούσε να μην… ιντριγκάρει ακόμα και τον «δύσκολο» και απαιτητικό Ουζουνίδη.

Ο Μάξι προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν (γενικά γεμάτη πενταετία στην Αργεντινή) με την Νιούελς Ολντ Μπόις (συμπαίκτης του Σκόκο), ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου, τον αναγκάζουν να αποχωρήσει και να ψάχνει ομάδα εκτός Αργεντινής, αφού είναι «ορκισμένος» οπαδός της Νιούελς Ολντ Μπόις και όπως έχει πει, δε θα μπορούσε να παίξει σε άλλη ομάδα της πατρίδας του.

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και τον Ουζουνίδη, ο τεχνικός των πράσινων το σκέφτεται σοβαρά για την περίπτωσή του, καθώς με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει πιστεύει πως θα βοηθήσει πολύ την ομάδα, ενώ οικονομικά είναι προσιτός.

Οι πράσινοι το σκέφτονται, ζυγίζουν τα δεδομένα και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν σε πρόταση αν αποφασίσουν πως θέλουν τον ποδοσφαιριστή, πολύ σύντομα, ίσως και σήμερα, ωστόσο μόνο εύκολο δε θα είναι καθώς το όνομά του προκαλεί δέος… και πολλές ομάδες θα ενδιαφερθούν.

 

Πηγή: panathinaikos24.gr