Αθλητισμός

Αλντόνιν: Δεν θα είναι εύκολο στο ΟΑΚΑ…

Τι δήλωσε ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα ματς των προκριματικών του Champions League κόντρα στην ΑΕΚ.

Για τα δύο ματς που έρχονται με την ΑΕΚ για τα προκριματικά του Champions League μίλησε ο Ευγκένι Αλντόνιν. Ο πρώην αρχηγός της ΤΣΣΚΑ, που έγραψε κατά το παρελθόν μεγάλη ιστορία φορώντας την φανέλα της ρωσικής ομάδας, χαρακτήρισε νορμάλ την κλήρωση για τους Μοσχοβίτες, αλλά θέλησε να επιστήσει την προσοχή τους στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ.

«Είναι μια νορμάλ κλήρωση για την ΤΣΣΚΑ. Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα. Είναι γνωστό πως οι Έλληνες στην έδρα τους παίζουν με θάρρος. Το γνωρίζουμε αυτό, δεν θα είναι εύκολο. Είναι καλό όμως που η ρεβάνς είναι στην Ρωσία, στην έδρα της ΤΣΣΚΑ. Καθ’ ένας καταλαβαίνει ότι πρέπει να έρθει η πρόκριση…», τόνισε αρχικά ο Αλντόνιν, ο οποίος από εκεί και πέρα πρόσθεσε πως η ΑΕΚ «μπορεί να κάνει την ζημιά καθώς δεν υπάρχουν αδύναμες ομάδες στο Champions League», ενώ εξέφρασε την πίστη του πως η ΤΣΣΚΑ μπορεί να παλέψει για το πρωτάθλημα αν όλα λειτουργούν σωστά.

Ο Αλντόνιν ρωτήθηκε και για την πίεση που ενδεχομένως να υπάρχει στην ΤΣΣΚΑ. μετά τις κακές πορείες που είχε τα τελευταία χρόνια η ομάδα στους ομίλους του Champions League όπου τερμάτιζε ουραγός, μη συμφωνώντας ωστόσο, λέγοντας πως είναι θέμα κυρίως κλήρωσης.

Όσο για τα αδέρφια Μπερεζούτσκι και τον Ιγκανσέβιτς, που δεν αποκλείεται στο τέλος της σεζόν να ολοκληρώσουν την καριέρα τους στην ΤΣΣΚΑ, ο Αλντόνιν είπε: «Αυτό λέγεται κάθε χρόνο αλλά εξακολουθούν να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο».

Πηγή: aek365.com