Αθλητισμός

«Καυτό» τετραήμερο για Σίνγκλετον και Όγκαστ στον Παναθηναϊκό

Τετραήμερο που κρίνει πολλά έρχεται για τον Παναθηναϊκό, αφού οι Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ μπορούν να αποχωρήσουν για ομάδα του ΝΒΑ μέχρι τις 20/7. Ποια τα δεδομένα. n

Η 20η Ιουλίου είναι μία ημερομηνία που έχουν «κυκλώσει» εδώ και καιρό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού Superfoods και χαρακτηρίζεται ως μία από τις πιο κομβικές για τον φετινό προγραμματισμό. Ο λόγος είναι πως μέχρι τις 20/7 οι Κρις Σίνγκλετον και Ζακ Όγκαστ μπορούν να αποχωρήσουν από το «τριφύλλι» για κάποια ομάδα στο ΝΒΑ χάρη στο ΝΒΑ out που υπάρχει στα συμβόλαιά τους. Έτσι, οι επόμενες τέσσερις μέρες θα κρίνουν πολλά σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που θα κάνουν οι νταμπλούχοι Ελλάδας. 

Αμέσως μετά τη λήξη της προηγούμενης σεζόν, οι «πράσινοι» έβαλαν σε προτεραιότητα την παραμονή του Σίνγκλετον και αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός πως έχουν πει απανωτά «όχι» σε πολύ μεγάλες προτάσεις ευρωπαϊκών ομάδων. Ο «κίνδυνος» ακούει στο όνομα… ΝΒΑ, αλλά το γεγονός πως ο Αμερικανός αναζητά διετές, εγγυημένο συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο» ευνοεί τον Παναθηναϊκό Superfoods. 

Όσον αφορά στον δεύτερο πόλο του ενδιαφέροντος, ο νεοαποκτηθείς Ζακ Όγκαστ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στο Summer League και δεν είναι ακόμη γνωστό αν κάποια ομάδα του ΝΒΑ πείστηκε από τις δυνατότητές του και θα του προσφέρει συμβόλαιο. 

Δεδομένο είναι πως ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να κρατήσει και τους δύο παίκτες, αφού αν δεν συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξουν ανακατατάξεις. Εξάλλου, αυτό είναι λογικό, καθώς ο Σίνγκλετον είναι ένας από τους πιο ποιοτικούς «κρίκους» του ρόστερ, ενώ ο Όγκαστ έχει το πλεονέκτημα του ελληνικού διαβατηρίου και αν αποχωρήσει, θα αλλάξουν οι ισορροπίες σχετικά με τις επόμενες κινήσεις. 

Πηγή: sdna.gr