Αθλητισμός

«Παίζουν» Χίκμαν, ΜακΚόλουμ, αλλά και… Γκρέιντζερ για Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά έναν γκαρντ και οι Έρικ ΜακΚόλουμ και Ρίκι Χίκμαν βρίσκονται στο προσκήνιο, την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραμμένο το βλέμμα και στον Τζέισον Γκρέιντζερ. n

Έχοντας ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Γιάνις Στρέλνιεκς, Γιώργου Μπόγρη και Κιμ Τιλί, ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στην ενίσχυσή του με έναν ξένο περιφερειακό που θα προστεθεί στους Μάντζαρη, Σπανούλη και Στρέλνιεκς. 

Το «σαφάρι» είναι σε εξέλιξη εδώ κι αρκετές μέρες, τη στιγμή που οι επιλογές δεν είναι πάρα πολλές. Όπως ενημερωθήκατε, ο Έρικ ΜακΚόλουμ και ο Τζόρνταν Θίοντορ βρίσκονται στην «ερυθρόλευκη» λίστα, ενώ στο προσκήνιο έχει έρθει και το όνομα του Ρίκι Χίκμαν.

Ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ κατέκτησε την Euroleague (2014) με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ ακολούθησε μία διετία στην Φενέρμπαχτσε και η περσινή σεζόν στην Αρμάνι Μιλάνο (10.1π., 3.3ασ., 2.6ριμπ., 2.3λ.) από την οποία έμεινε ελεύθερος. Πρόκειται για παίκτη που εδώ και μία δεκαετία αγωνίζεται στην Ευρώπη και τα τελευταία πέντε «ζει» στην καθημερινότητα της Euroleague, ενώ έχει και γεωργιανό διαβατήριο.

Στη λίστα εξακολουθεί να υπάρχει και το όνομα του πρώην παίκτη της Εφές, Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος όμως έχει ως προτεραιότητα και… περιμένει να ανοίξει μία «πόρτα» στο ΝΒΑ.