Αθλητισμός

«Παίκτες με ποιότητα στον ΠΑΟΚ»

Ο Φερνάντο Βαρέλα μίλησε στους Ρουμάνους.

Συνέντευξη στη ρουμανική ιστοσελίδα «digisport.ro», παραχώρησε ο Φερνάντο Βαρέλα, μιλώντας για τις εντυπώσεις που έχει αποκομίσει από τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Ραζβάν Λουτσέσκου που το όνομα του «έπαιξε» για τον πάγκο του Δικεφάλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Λουτσέσκου: «Από ότι άκουσα ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν πολύ κοντά στο να υπογράψει με τον ΠΑΟΚ, από την περσινή ακόμα σεζόν όταν η ομάδα δεν πήγαινε καλά και δεν έπαιρνε θετικά αποτελέσματα».

Για τις εμπειρίες του από τον ΠΑΟΚ: «Ζω μια ήσυχη ζωή εδώ στην Θεσσαλονίκη. Η Ελλάδα είναι μια όμορφη χώρα, με πολύ ζέστη. Στον ΠΑΟΚ υπάρχουν παίκτες με πολύ ποιότητα, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πριν λίγους μήνες κατακτήσαμε το Κύπελλο. Υπάρχουν παίκτες που κερδίζουν πολλά χρήματα».

Για τις διαφορές ανάμεσα στα δυο πρωταθλήματα, ο Βαρέλα επεσήμανε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πιο ποιοτικό από το ρουμανικό. Το παιχνίδι την Ρουμανία είναι πιο δυναμικό, με μεγαλύτερη ταχύτητα. Εδώ στην Ελλάδα δεν είναι έτσι. Ο ρυθμός είναι πιο χαμηλός και οι περισσότερες ομάδες προτιμούν να αμυνθούν».

Πηγή: inpaok.com