Αθλητισμός

Όνομα έκπληξη από Ουζουνίδη για αντί Μπεργκ!

Τι συμβαίνει με τον διάδοχο του Σουηδού άσου, ποιος είναι ο «εκλεκτός» που «κρύβουν» οι Πράσινοι.

Οι περιπτώσεις των φορ που βρίσκονται στο προσκήνιο για το Τριφύλλι είναι δύσκολες και δε φαίνεται ότι μπορεί να έχουν θετική κατάληξη για τους Πράσινους.

Όσον αφορά τον Νίκολα Στοΐλκοβιτς, από την πρώτη στιγμή σάς έχουμε παρουσιάσει τα εμπόδια της συγκεκριμένης υπόθεσης, μιας και η Μπράγκα αξιώνει χρήματα για την παραχώρηση του Σέρβου και δε συζητάει προς το παρόν το ενδεχόμενο του δανεισμού του με οψιόν αγοράς.

Την ίδια στιγμή, πολλές είναι οι δυσκολίες και για τον Μεβλούτ Ερντίτς, ο οποίος από τη μία έχει συμβόλαιο με το Αννόβερο και από την άλλη διαθέτει πολύ ψηλό κασέ που αγγίζει το 1 εκ. ευρώ. Πάντως, ισχύει ότι έγινε συνάντηση στη Γερμανία με άνθρωπο του Τριφυλλιού και τον εκπρόσωπο του παίκτη, χωρίς, όμως να βρεθεί κοινό σημείο επαφής.

Πάντως, ακόμα δεν έχει διαρρεύσει το όνομα του τρίτου επιθετικού που βρίσκεται στη λίστα του Μαρίνου Ουζουνίδη και οι πληροφορίες λένε πως είναι στην κορυφή των προτιμήσεών του. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, να γίνει η …έκπληξη και οι Πράσινοι να έχουν προχωρήσει κάτω από άκρα μυστικότητα αυτή την περίπτωση που δεν έχει διαρρεύσει ακόμα στον Τύπο.