Αθλητισμός

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ολλανδία!

Ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα ταξιδέψουν την Κυριακή για την Ολλανδία. Από 33 παίκτες αποτελείται αυτή, μέσα και ο Μαλεζάς.n

Από 33 παίκτες αποτελείται η αποστολή του Δικεφάλου που την Κυριακή θα αναχωρήσει για την Ολλανδία εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Καμία έκπληξη από τον Στανόγεβιτς που πήρε μαζί του όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε κι ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος ν’ αναχωρήσει την Κυριακή (02.07) για το Horst της Ολλανδίας όπου και θα παραμείνει ως τις 16.07. Στην αποστολή συμμετέχουν 33 ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς θα έχει μαζί του τους: Μπρκιτς, Μελίσσα, Σιαμπάνη, Μούτσα, Λέοβατς, Λεβέκ, Δεληγιαννίδη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζά, Πούγγουρα, Δημητρίου, Σάκχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Κάτσε, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ουάρντα, Μυστακίδη, Λημνιό, Αθανασιάδη, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς, Δημητριάδη, Κωνσταντινίδη, Ζάιρο, Κοροβέση, Κάκκο, Πατράλη.

Πηγή: sdna.gr