Αθλητισμός

Προχωράει για Ματσίς η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ όχι μόνο έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Βενεζουελάνο εξτρέμ Ντάργουιν Ματσίς, αλλά φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Γρανάδα για την απόκτησή του.

​Όπως έγινε γνωστό χθες, η ΑΕΚ έχει τοποθετήσει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον 24χρονο εξτρέμ της Γρανάδα, Ντάργουιν Ματσίς, ο οποίος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Λεγανές.

Σύμφωνα με την «Ώρα» το ενδιαφέρον της Ένωσης είναι έντονο και μάλιστα η ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τη Γρανάδα για τον 24χρονο εξτρέμ από τη Βενεζουέλα. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ συζητά με τη Γρανάδα τον δανεισμό του Ματσίς, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο στον ισπανικό σύλλογο ως το καλοκαίρι του 2020.

Τη δεδομένη στιγμή αυτό που διερευνάται είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει με το διαβατήριο του παίκτη, ο οποίος χρειάζεται ακόμα ένα χρόνο για να αποκτήσει την ισπανική υπηκοότητα, κάτι που ενδέχεται να «κολλήσει» σε περίπτωση που φύγει εκτός Ισπανίας.

Οι εξελίξεις πάντως στο θέμα του Ματσίς αναμένονται άμεσα καθώς η ΑΕΚ θέλει να κλείσει τον Βενεζουελάνο εξτρέμ, ο οποίος μπορεί να δώσει την απαραίτητη ταχύτητα που αναζητεί ο Μανόλο Χιμένεθ στη συγκεκριμένη θέση.

Πηγή: sdna.gr