Αθλητισμός

Κλείνει στην Κρουζ Αζούλ ο Μόρα που “έπαιξε” για Ολυμπιακό

Η Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε έκανε αποδεκτή την πρόταση των 4 εκατομμυρίων δολαρίων της Κρουζ Αζούλ για τον Χιλιανό επιθετικό, Φελίπε Μόρα, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί σοβαρά και ο Ολυμπιακός.

Στη μεξικανική Κρουζ Αζούλ φαίνεται πως καταλήγει ο επιθετικός της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε, Φελίπε Μόρα, με τον οποίο είχε ασχοληθεί σοβαρά και ο Ολυμπιακός.

Όπως τονίζουν στη Χιλή, η Ουνιβερσιδάδ έκανε αποδεκτή την πρόταση των 4 εκατομμυρίων δολαρίων της Κρουζ Αζούλ και ο παίκτης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο Μεξικό.

Η Κρουζ Αζούλ «έσπασε» ουσιαστικά τη ρήτρα που υπήρχε στο συμβόλαιο του Μόρα, με την πρώην ομάδα του, την Αουντάξ Ιταλιάνο να διατηρεί το 30% των δικαιωμάτων του Χιλιανού φορ.

Ο Μόρα επιθυμούσε τη μετακίνησή του στην Ευρώπη, εξετάζοντας με καλό μάτι την προοπτική του Ολυμπιακού, κάτι που είχε τονίσει με δηλώσεις του στο SDNA.

Ωστόσο, τελευταία η περίπτωσή του είχε ατονίσει για τους «ερυθρόλευκους», με την Κρουζ Αζούλ να φτάνει σε συμφωνία με την Ουνιβερσιδάδ και τον Μόρα να οδεύει προς τον μεξικανικό σύλλογο.

Πηγή: sdna.gr