Αθλητισμός

Βλέπουν 2ο φαβορί τον ΠΑΟΚ

Μπορεί να είναι πάρα πολύ νωρίς να κάνουμε προβλέψεις για την επόμενη σεζόν, ωστόσο ορισμένες στοιχηματικές εταιρίες έχουν αρχίσει να δίνουν αποδόσεις για τον πρωταθλητή στην Ελλάδα την περίοδο 2017-18.

​Τα πρώτα ποσοστά που δίνονται, είναι ενδεικτικά της αλλαγής του κλίματος σε σχέση τη δυναμική του ΠΑΟΚ, καθώς στα μάτια των bookmakers ο Δικέφαλος πλέον είναι ξεκάθαρα πάνω από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και αρκετά κοντά στον Ολυμπιακό.

Παρότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε κάνει ακόμη μεταγραφές και καθυστέρησε να κλείσει νέο προπονητή (ανακοινώθηκε πλέον ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς) όταν βγήκαν οι αποδόσεις, ο Δικέφαλος δόθηκε ως 2ο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου σε στοιχηματική εταιρία με απόδοση 3,00, ενώ ο Ολυμπιακός δίνονταν ως πρώτο φαβορί με απόδοση 2,20. Είναι χαρακτηριστικό ότι προηγούμενα χρόνια οι ερυθρόλευκοι παίζονταν κοντά στο 1,50 ή ακόμη και στο 1,20 (ίσως και πιο κάτω)!!!

Πιο κάτω η ΑΕΚ παίζεται με απόδοση 5,00 και μετά είναι ο Παναθηναϊκός με 10, ο Πανιώνιος με 200 και ακολουθούν Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος, Ξάνθη και Γιάννινα με 500, ο Πλατανιάς και ο Παναιτωλικός με 1000 και η Κέρκυρα με 1500.

Κοινώς στα μάτια των ειδικών του στοιχήματος ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ τα τελευταία χρόνια για να πάρει τα σκήπτρα από τον Ολυμπιακό, ανεξάρτητα ποιες μεταγραφές θα γίνουν!

Οι αποδόσεις ελαφρώς διαφοροποιήθηκαν μετά την πρώτη εβδομάδα που βγήκαν στο κοινό και πλέον ο Ολυμπιακός παίζεται στο 2,10 και ο ΠΑΟΚ στο 3,25, ενώ τα υπόλοιπα έμειναν όπως είχαν.

Πηγή: inpaok.com