Αθλητισμός

Για επιστροφή του Ντίντακ στην Εσπανιόλ μιλάνε οι Ισπανοί

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο αριστερός μπακ-χαφ της ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στους Καταλανούς, την ίδια ώρα που η Ένωση τον έχει δεμένο.

Στην Ισπανία και την Εσπανιόλ στέλνουν τον Ντίντακ Βιλά σημερινά δημοσιεύματα. Συγκεκριμένα, το sportyou, αναφέρει πως ο αριστερός μπακ-χαφ της ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στους Καταλανούς, οι οποίοι ψάχνονται για ενίσχυση στο αριστερό άκρο, μετά την αποχώρηση του Ρουμπέν Ντουάρτε.

Το ίδιο ρεπορτάζ κάνει μια αναδρομή στην καριέρα του Ντίντακ, στο προηγούμενο πέρασμα του από την Εσπανιόλ και την Μίλαν, ενώ τονίζει πως στην ΑΕΚ βρήκε τον πραγματικό του εαυτό.

Τα πράγματα, πάντως, δεν είναι ακριβώς όπως τα περιγράφουν οι Ισπανοί, καθώς ο Ντίντακ δεν μπορεί να βρίσκεται κοντά στην Εσπανιόλ, από την στιγμή που η ΑΕΚ τον έχει «δεμένο». Επομένως, για να αποχωρήσει, θα πρέπει οι Καταλανοί να πληρώσουν την Ένωση πρώτα.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, μετά τα… νερά που έκανε ο Ντίντακ, τα οποία ίσως εξηγούνται με το σημερινό σενάριο των Ισπανών, έχει αποφασίσει να προχωρήσει άμεσα στην απόκτηση αριστερού μπακ, ενεργοποιώντας όμως παράλληλα την οψιόν του Ισπανού μπακ. Ούσα αποφασισμένη αν δεν… συνετιστεί ο Ντίντακ, να τον αφήσει ακόμη και ένα χρόνο στην εξέδρα και σίγουρα να τον κρατά στο χέρι της σε κάθε περίπτωση…

Πηγή: aek365.com