Αθλητισμός

Ανοικτή γραμμή για τις μεταγραφές

Η παρουσία του Παπαθεοδώρου στην Αθήνα και οι κινήσεις του Δικεφάλου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό την αναζήτηση μεταγραφικών στόχων, σύμφωνα με το πλάνο που έχει συμφωνηθεί από κοινού με τον Ηλία Παπαθεοδώρου, κατά την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου μπορεί να βρίσκεται στην Αθήνα, αφού ξεκίνησε η προετοιμασία της εθνικής νέων ανδρών για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί στην Κρήτη (15-23/7), ωστόσο βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με τους ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων».

Ο 42χρονος προπονητής είχε αρκετές συναντήσεις το προηγούμενο διάστημα με τους Μπάνε Πρέλεβιτς, Νίκο Σταυρόπουλο και Τέλη Ζουρνατσίδη, ενώ θα έχει συνεχή επικοινωνία όλο το διάστημα, στο οποίο θα είναι απασχολημένος με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, προκειμένου να ενημερώνεται για όλες τις μεταγραφικές (και όχι μόνο) εξελίξεις.

Θυμίζουμε, πως στην κορυφή της λίστας του Δικεφάλου βρίσκεται ο Δημήτρης Κατσίβελης, η ανανέωση του Απόλλωνα Τσόχλα είναι θέμα χρόνου, ενώ έχει αποφασιστεί να αποκτηθούν Αμερικανοί με παραστάσεις από το ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Πηγή: inpaok.com