Αθλητισμός

Ανανέωσε ο Πρίντεζης, «βούρκωσε» στις δηλώσεις του

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα βρίσκεται για ακόμα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, καθώς τα βρήκε σε όλα με τους Γιώργο-Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Μάλιστα, φανερά συγκινημένος ο διεθνής φόργουορντ στις δηλώσεις του βούρκωσε. n

Ο Γιώργος Πρίντεζης το μεσημέρι της Τετάρτης (14/6) συνοδευόμενος από τον ατζέντη του, Γιώργο Δημητρόπουλο επισκέφθηκε την «Αrcadia» για το… καυτό θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, το οποίο τελικά δεν «έκαψε» τους Πειραιώτες.

Ο Γιώργος Πρίντεζης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την φανέλα του Ολυμπιακού ως το 2020 και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίτευξη της συμφωνίας δεν έκρυψε την συγκίνησή του. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα το γεγονός πως ο Γιώργος Πρίντεζης διέκοψε τις δηλώσεις του, καθώς ξέσπασε σε λυγμούς. 

«Όλα καλά, μιλήσαμε για αρκετή ώρα. Σας ευχαριστώ κιόλας που περιμένατε κιόλας εδώ μέσα στον ήλιο. Κάναμε μια πολύ ωραία κουβέντα. Σίγουρα όλοι μας καταλάβαμε και τα λάθη μας και το τι έφταιξε και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο τίτλο.Με χαροποίησε πολύ ο τρόπος που κουβεντιάσαμε και ο τρόπος που τα είπαμε. Συμφωνήσαμε κατευθείαν για την επόμενη τριετία και θα είμαστε πάλι μαζί. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά για μένα, καθώς όπως δείχνει το πράγμα θα τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό», ανέφερε ο «ερυθρόλευκος» (υπ)αρχηγός.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του και μετά την σχεδόν τρίωρη συνάντηση που υπήρξε με τον Γιώργο Πρίντεζη και τον εκπρόσωπό του στάθηκε στην αναγκαιότητα της παραμονής του «Πριντ» στον Πειραιά. 

Δείτε τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου του Γιώργου Πρίντεζη, ο οποίος αποχώρησε βουρκωμένος.

Πηγή: sdna.gr