Ελλάδα

Συνελήφθη φυγόποινος διακινητής ναρκωτικών

Με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων αλλά είχε εξαφανιστεί.

Στα χέρια αστυνομικών του τοπικού τμήματος που του έκαναν έλεγχο στον Εμπεσό Αιτωλοακαρνανίας, έπεσε ένας 56χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί για διακίνηση ναρκωτικών με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Ιωαννίνων αλλά είχε εξαφανιστεί.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν ποινή φυλάκισης τριών ετών και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ κι έτσι του πέρασαν χειροπέδες με τις οποίες τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που έδωσε εντολή να εκτίσει την ποινή του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Ένας 43χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση ποινικού δικαστηρίου για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών με ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του νησιού.

Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας μία 67χρονη Ελληνίδα, σε βάρος της οποίας είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Λάρισας για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Στον Πύργο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 46χρονη Βουλγάρα, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο και διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Πλημμελειοδικείου Θήβας για κλοπή.