Αθλητισμός

Χιμένεθ: Θα ήθελα τη Σεβίλλη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Συνέντευξη στο Radio Marca της Σεβίλλης παραχώρησε ο Μανόλο Χιμένεθ και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να βρει η ΑΕΚ στο δρόμο της την πρώην ομάδα του.

​Έχει πει ουκ ολίγες φορές ο Μανόλο Χιμένεθ πως η Σεβίλλη και η ΑΕΚ είναι οι δυο ομάδες που έχει στην καρδιά του.

Εύλογα λοιπόν θα ήταν δύσκολο για τον ίδιο να τεθεί, όντας προπονητής της ΑΕΚ, αντιμέτωπος με τη Σεβίλλη στα προκριματικά των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Κάτι που τόνισε ο ίδιος ο τεχνικός της Ένωσης σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στο Radio Marca της Σεβίλλης.

Στο πιθανό σενάριο που η ΑΕΚ βρει την ΑΕΚ να τεθεί απέναντι στη Σεβίλλη στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χιμένεθ είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στο ποδόσφαιρο, αλλά η Σεβίλλη είναι μια ισχυρή ομάδα και δεν θα ήθελα να αναμετρηθούμε με αυτούς στα προκριματικά, επειδή θέλω να προκριθεί η ομάδα μου, αλλά θέλω να προκριθεί και η Σεβίλλη.

Αυτός που θα υποφέρει σε τέτοια περίπτωση, θα είναι η καρδιά μου. Θα ήθελα να κάνουμε μια καλή πορεία αλλά θα είναι αρκετά δύσκολο γιατί οι ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στα προκριματικά είναι πολύ δυνατές. Θα προσπαθήσουμε να περάσουμε δύο προκριματικούς γύρους για να φτάσουμε στους ομίλους και αν συμβεί αυτό, μετά θα είμαι χαρούμενος να κληρωθούμε με την Σεβίλλη».

Πηγή: aek365.com