Αθλητισμός

Ο Κάμπελ και τα σενάρια επιστροφής του…

Στα 24 χρόνια του ο Κάμπελ προέρχεται από μία σεζόν δανεισμού στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας χωρίς οψιόν αγοράς. Έβγαλε 28 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ.

ntt tΣτα 24 χρόνια του ο Κάμπελ προέρχεται από μία σεζόν δανεισμού στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας χωρίς οψιόν αγοράς. Έβγαλε 28 ματς με 3 γκολ και 4 ασίστ. 

Ο διεθνής Κοσταρικανός έχει ξαναμπεί στο μεταγραφικό… κάδρο για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού.n nΟ Τζόελ Κάμπελ ουσιαστικά βγαίνει πια στο… σφυρί από την Άρσεναλ που φέρεται να έχει την διάθεση να τον πουλήσει ακόμα και με ένα ποσό 3 – 4 εκατ. ευρώ. 

Οι σχέσεις του με τον Ολυμπιακό παραμένουν καλές και υπάρχει η περίπτωση να το σκεφτόταν σοβαρά για πιθανή επιστροφή. Ένα από τα εμπόδια βέβαια είναι το… μπάσιμο της Γαλατά.n  

Οι Τούρκοι εμφανίζονται να θέλουν πολύ τον διεθνή εξτρέμ και προτίθενται να δώσουν ένα σοβαρό ποσό για το deal. Σε πρώτο πλάνο πάντως τουλάχιστον προς το παρόν έχουν τον Μπεν Αρφά. Ο Κάμπελ από τότε που έφυγε από τους πρωταθλητές Ελλάδας έκανε ακόμα δύο δανεισμούς και θέλει πια να σταθεροποιηθεί κάπου. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρόκειται πάντως για αγορά.