Αθλητισμός

Η μάχη για τους παικταράδες…

Διαβάστε τι γράφει ο αθλητικός Τύπος στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ του.

​ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

“Ανοίγει ο δρόμος για τους δύο παικταράδες” γράφει στον βασικό της τίτλο η εφημερίδα αναφερόμενη φυσικά σε Αραούχο και Σκόκο. Η Ώρα αναλύει την τραγική κατάσταση που βρίσκεται η Νίουελς και οδηγεί τον Σκόκο στην έξοδο ενώ αναφέρει και το δημοσίευμα που τονίζει ότι ο μέλλον του Τσίνο στη Λας Πάλμας βρίσκεται στον αέρα. Από εκεί και πέρα η εφημερίδα έχει θέμα για τον Γιακουμάκη με τέσσερις ανθρώπους του ποδοσφαίρου να μιλούν για τον νεαρό επιθετικό και να τονίζει πως “θ’ αφήσει εποχή στην ΑΕΚ”.

SPORTDAY

Για μάχη της ΑΕΚ στα μεταγραφικά γράφει η εφημερίδα. Μιλάει για σοβαρό ενδιαφέρον από τα Εμιράτα για τον Σέρχιο Αραούχο ενώ η Ένωση βρίσκεται σε επαφή με τη Λας Πάλμας. Αναφορικά με τον Νάτσο Σκόκο τονίζει πως τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη Νίουελς είναι υπέρ της ΑΕΚ και της προσπάθεια που κάνει να πάρει τον “υδραυλικό”.

LIVE SPORT

“Έλα να βρεις την υγειά σου” έχει τίτλο η εφημερίδα και αναφέρεται στον Σκόκο. Τονίζει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ προσπαθούν να πείσουν τον Αργεντίνο να επιστρέψει και να “ξεφύγει” από την τραγική κατάσταση στη Νιούελς. Από εκεί και πέρα η LiveSport μιλάει για “παράθυρο” για την παραμονή Αραούχο ενώ γράφει επίσης πως η Ντιναμό Ζάγκρεμπ κάνει πίσω όσον αφορά τον Γιόχανσον και δεν θα καταθέσει πρόταση.

Πηγή: aek365.com