Αθλητισμός

«Έτοιμος να φύγει ο Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι»

Δημοσίευμα από τη Σουηδία βάζει... φωτιά στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, καθώς υποστηρίζει ότι ο Μάρκους Μπεργκ πρόκειται να αποτελέσει άμεσα παρελθόν από το «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει η σουηδική ιστοσελίδα corren.se ο Σουηδός στράικερ του τριφυλλιού σκέφτεται πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από την ομάδα εξαιτίας της πολιτικής κατάστασης στην Ελλάδα. Μάλιστα, υποστηρίζει ότι αισθάνεται αδικημένος και πως έχουν συμβεί πολλά που τον έχουν προβληματίσει έντονα. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι ιδιαίτερα γνωστή, χρησιμοποιεί δηλώσεις του Μπεργκ στην μεικτή ζώνη με τον συντάκτη της να πηγαίνει την υπόθεση ένα βήμα παραπέρα εξάγοντας το δικό του συμπέρασμα.

Μάλιστα, ο Σουηδός υποστήριξε σε δηλώσεις του στην πατρίδα του ότι ‘’Ήθελα πολύ να κερδίσω κάτι όμως δεν τα κατάφερα. Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι το μεγαλύτερο κλαμπ με τα περισσότερα λεφτά και την περισσότερη δύναμη στη χώρα’’ ενώ για το ματς με τον Δικέφαλο του Βορρά τόνισε ότι ‘’Έγιναν πολλά πράγματα, τα οποία ήταν σκληρά. Είναι πολλές οι σκέψεις τώρα. Ήταν πολύ σκληρά την πρώτη μέρα. Κοιτώντας τις φωτογραφίες δεν ήταν σωστό να τιμωρηθώ με τέσσερις αγωνιστικές για ότι έγινε. Αυτός ξεκίνησε (Κρέσπο) όμως εγώ έφαγα τέσσερις αγωνιστικές. Υπήρχαν παίκτες που πάλεψαν και τιμωρήθηκαν με τρεις αγωνιστικές. Δεν ήταν δίκαιο και ήταν σκληρό που τιμωρήθηκα με τέσσερις αγωνιστικές’’. Παράλληλα για το ενδιαφέρον της Μάλαγα, υποστήριξε ότι ‘’Γνωρίζω για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων όμως τώρα κοιτάω την Εθνική ομάδα. Το οποιοδήποτε ενδιαφέρον είναι υποθετικό αν δεν υπάρξει επίσημη πρόταση στο τραπέζι. Όπως είναι λογικό κάθε παίκτης σκέφτεται την προοπτική της Λα Λίγκα. Είμαι 31 και δεν ξέρω ακόμα πόσες σημαντικές ευκαιρίες για ένα καλό συμβόλαιο θα έχω’’.

Μάλιστα, ο Σουηδός υποστήριξε σε δηλώσεις του στην πατρίδα του ότι ‘’Ήθελα πολύ να κερδίσω κάτι όμως δεν τα κατάφερα. Είναι πολύ δύσκολο όταν δεν είσαι το μεγαλύτερο κλαμπ με τα περισσότερα λεφτά και την περισσότερη δύναμη στη χώρα’’. Παράλληλα, υποστήριξε ότι ‘’Γνωρίζω για το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων όμως τώρα κοιτάω την Εθνική ομάδα. Το οποιοδήποτε ενδιαφέρον είναι υποθετικό αν δεν υπάρξει επίσημη πρόταση στο τραπέζι. Όπως είναι λογικό κάθε παίκτης σκέφτεται την προοπτική της Λα Λίγκα. Είμαι 31 και δεν ξέρω ακόμα πόσες σημαντικές ευκαιρίες για ένα καλό συμβόλαιο θα έχω’’.

Ακόμα, για τα συναισθήματά του για το τριφύλλι ο Σουηδός άσος υποστήριξε ότι ‘’Νιώθω πολύ και αγαπώ τον Παναθηναϊκό. Ζω σε μία… σκληρή πόλη, που έχει μία… σκληρή ζωή, αλλά όλα αυτά που έχουν συμβεί είναι αδιανόητα’’.

πηγή:  sdna.gr