Αθλητισμός

Αποκάλυψη: πολύ μεγάλη μεταγραφή κυνηγάει ο ΠΑΟΚ

Παίκτης με «μαγικό» πόδι που έφτασε πολύ κοντά στην Ένωση, φαίνεται πως αποτελεί διακαή πόθο των ανθρώπων του Δικεφάλου του Βορρά.

Ένα από τα ονόματα, που έχουν δει το φως της επικαιρότητας για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής είναι κι αυτό του Βούλγαρου Γκεόργκι Μιλάνοφ. Πρόκειται για «βιρτουόζο» παίκτη, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση που όντως βρίσκεται σε πρώτες επιλογές των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Ο 25χρονος άσος, διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, είχε απασχολήσει και πέρυσι το καλοκαίρι ελληνική ομάδα και συγκεκριμένα την ΑΕΚ, η οποία έψαχνε τότε για αντικαταστάτη του Έλντερ Μπαρμπόσα. 

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος παίκτης έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν και όπως λέγεται υπάρχει πρόθεση να προχωρήσουν την περίπτωσή του, χωρίς, πάντως, να είναι η μοναδική υπόθεση που απασχολεί «ζεστά» τον Λούμπος Μίχελ.

Όπως και να έχει, πάντως, ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός αρέσει πολύ στον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει ήδη καταθέσει πρόταση, μιας και πρόκειται για έναν παίκτη σε καλή ηλικία, με ταχύτητα, ντρίμπλα και αριστοτεχνικό αριστερό πόδι.