Αθλητισμός

“Πιέζει ο Ολυμπιακός για Μάρτινς, στο ένα εκατ. ευρώ η ρήτρα”

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί πολύ έντονα να κλείσει τον τεχνικό της Βιτόρια Γκιμαράες, Πέδρο Μάρτινς, ωστόσο η ρήτρα του ενός εκατομμυρίου ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του αποτελεί εμπόδιο.

​Μετά το «ναυάγιο» με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ο οποίος από το βράδυ της Τρίτης έχει σταματήσει να απασχολεί τον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν προσπάθεια για να κλείσουν τον προπονητή της Γκιμαράες, Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος ήταν το δεύτερο όνομα στη λίστα.

Η εφημερίδα Record τα ξημερώματα της Τετάρτης ανέφερε πως ο Ολυμπιακός αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να πιέσει τον πορτογαλικό σύλλογο προκειμένου να βρεθεί άκρη με το συμβόλαιο που δεσμεύει τον Μάρτινς, ώστε ο τελευταίος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των πρωταθλητών Ελλάδας.

Όπως είναι γνωστό, το εμπόδιο για τον Μάρτινς, αφορά τον ένα χρόνο που έχει ακόμα στο συμβόλαιό του με την Γκιμαράες. Η Record επισημαίνει ότι η ρήτρα για να «σπάσει» το συμβόλαιο ανέρχεται στο ένα εκατομμύριο ευρώ. Τη δεδομένη στιγμή λοιπόν ο Ολυμπιακός είτε θα χρειαστεί να πληρώσει τη συγκεκριμένη ρήτρα, είτε η Γκιμαράες θα πρέπει να μπει σε διαπραγματεύσεις για τη λύση του συμβολαίου του Μάρτινς σε μια χαμηλότερη τιμή.

Η πορτογαλική εφημερίδα προσθέτει στο αναλυτικό ρεπορτάζ της, ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Πέδρο Μάρτινς διατηρείται «ζεστό» από το περασμένο καλοκαίρι. Ο 47χρονος τεχνικός είχε απασχολήσει και τότε τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι όμως στράφηκαν στον Πάουλο Μπέντο μετά την αποχώρηση του Βίκτορ.

Πηγή: sdna.gr