Αθλητισμός

Ζήτησε να μην παίξει ο Μολέδο – Ενοχλημένος ο Ουζουνίδης

Αγεφύρωτο χάσμα φαίνεται πως προκύπτει μεταξύ του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και του Έλληνα προπονητή του Παναθηναϊκού μετά το σημερινό περιστατικό.

Παραμονή του τελευταίου αγώνα της σεζόν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ο Ροντρίγκο Μολέδο ζήτησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή, επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους.

Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος αμυντικός έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ελλάδα λόγω οικογενειακών θεμάτων όπως έχει πει στη διοίκηση, η οποία ωστόσο δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει δίχως οικονομικό αντάλλαγμα.

Η κίνησή του, ωστόσο, να ζητήσει να μην αγωνιστεί αύριο ενόχλησε έντονα τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο Έλληνας προπονητής δεν σηκώνει κουβέντα γύρω απ’ το συγκεκριμένο ζήτημα και μάλιστα όταν οι Γουακάσο και Ιμπάρμπο έκαναν τα… ίδια πριν μερικούς μήνες, ζήτησε από τη διοίκηση να φύγουν από την ομάδα.

Μετά το σημερινό το χάσμα μεταξύ παίκτη και προπονητή φαντάζει πλέον αγεφύρωτο, αφού ο Ουζουνίδης επί της ουσίας βλέπει έναν παίκτη που αρνείται να μπει σε “μάχη”, την ώρα που τα δημοσιεύματα τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με την Ιντερνασιονάλ.