Αθλητισμός

Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα μίλησαν: “Τελευταίος που φταίει ο Μπαρτζώκας”

Το μικρότερο μερίδιο ευθύνης, σε σχέση με διοίκηση και παίκτες, επιρρίπτουν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα στον Γιώργο Μπαρτζώκα για την καταστροφική σεζόν της ομάδας.

​Την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας φέρεται ένα βήμα από την έξοδο από την Μπαρτσελόνα, ο κόσμος της ομάδας σε μεγάλη πλειοψηφία δείχνει να μη συμφωνεί. Σε διαδικτυακή ψηφοφορία της Marca (όπου καταχωρήθηκαν 3.080 ψήφοι) ο Έλληνας προπονητής συγκεντρώνει το μικρότερο μερίδιο ευθύνης για την καταστροφική σεζόν της ομάδας. 

Συγκεκριμένα, στο ερώτημα για το ποιος ευθύνεται περισσότερο για την κακή πορεία της ομάδας που απέτυχε σε όλους τους στόχους της, το 63,09% απαντά «η διοίκηση», το 24,46% «οι παίκτες» και μόλις το 12,45% «ο Μπαρτζώκας». 

Στην ερώτηση «πόσο βαθμολογείτε, από το 0 ως το 10, την πρώτη χρονιά του Γιώργου Μπαρτζώκα» το… 0 παίρνει το υψηλότερο ποσοστό με 28,5%, ενώ ακολουθεί το 3 με 16,9%. 

Στο ερώτημα ποιοι παίκτες είναι… αχρείαστοι για την επόμενη σεζόν, πρώτος είναι ο Ξαβιέ Μάμφορντ (11,33%), ενώ τις λιγότερες ψήφους πήρε ο Σάσα Βεζένκοφ (4,56%) και έβδομος είναι ο Στράτος Περπέρογλου (6,67%). 

Τέλος στο «πώς αξιολογείτε τις μεταγραφές που έκανε η Μπαρτσελόνα», το 47,09% απαντά «πολύ ανεπαρκείς», το 44,58% «ανεπαρκείς» και «καλές» μόνο το 4,16%.

Πηγή: spot-fm.gr