Αθλητισμός

Αλαφούζος: “Θα αποτύχουν – Αποφασισμένος να παλέψω ως το τέλος”

Ξεκάθαρο ήταν το μήνυμα που έστειλε προς πάσα κατεύθυνση ο Γιάννης Αλαφούζος σε συνομιλία στο twitter με καθηγητή του Haverford. "Θα παλέψω ως το τέλος" το σχόλιο του.

​Αποφασισμένος να παλέψει ως το τέλος όσους πολεμούν και θέλουν το κακό του Παναθηναϊκού είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. 

Αυτό, έδειξε, σχολιάζοντας «τιτίβισμα» στο twitter του γνωστού για τα παναθηναϊκά του αισθήματα, ιστορικού-καθηγητή του Πανεπιστημίου του Haverford, Αλέξαντρο Κιτρόεφ. 

Ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» απαντώντας στο σχόλιο του καθηγητή Κιτρόεφ, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, τονίζοντας ότι θα αποτύχουν όσοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Παναθηναϊκό. 

Ο Κιτρόεφ έγραψε: «Κανένα νέο για τα επεισόδια και τα μαχαιρώματα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με αφαίρεση βαθμών για τα playoffs και την επόμενη σεζόν, για τον οπαδό του που πέταξε κουτάκι μπύρας», ενώ συμπλήρωσε ότι: «Ως ιστορικός είμαι σκεπτικός απέναντι στις θεωρίες συνωμοσίας, αλλά αναρωτιέμαι αν αυτοί που κινούν τα νήματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θέλουν να καταστρέψουν τον Παναθηναϊκό». 

Η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου ήταν η εξής: «Αλλά θα αποτύχουν. Η ύβρις και οι Θεοί τους βλέπουν. Είμαι αποφασισμένος να πολεμήσω ως το τέλος».

Πηγή: sport-fm.gr