Αθλητισμός

Οι “φωτιές”, ο Μανόλο, τα μεταγραφικά και ο Γιόχανσον

Ο αθλητικός Τύπος της Παρασκευής γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

​ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Για τον Ορτούνιο γράφει στο πρώτο της θέμα σήμερα η Ώρα: «Ο Χιμένεθ εμφανίστηκε απαισιόδοξος για παραμονή του Αραούχο, αλλά φαίνεται πως βλέπει ήδη στο πρόσωπο του Ορτούνιο τον παίκτη που του κάνει για την επίθεση της ΑΕΚ. Δανεικός από τη Λας Πάλμας στην Κάντιθ και 17 γκολ φέτος στη Σεγκούντα». Επίσης, η εφημερίδα τονίζει: «Νιώθει αδικημένος και σκέφτεται σοβαρά να φύγει ο Πέκχαρτ! Η πικρία του Τσέχου που ενώ τα έδινε όλα και είναι και πρώτος σκόρερ βρέθηκε ξαφνικά πίσω και από τον Αλμέιδα που δεν δικαίωσε τις ευκαιρίες που πήρε. «2 εκατ. ευρώ για τον Γιόχανσον ζητά η ΑΕΚ. Αυτό ισχυρίζονται κροατικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για κίνηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ».

SPORTDAY

«Χάνεται η μπάλα…», γράφει η SDγια την ΑΕΚ και προσθέτει: «Η ΑΕΚ στηρίζει Χιμένεθ, αλλά εκείνος προανήγγειλε την αποχώρηση Αραούχο και αυτό δεν ήχησε καλά».

LIVE SPORT

«Τζόγος για Γιόχανσον», γράφει η LSκαι συνεχίζει: «Τα κόλπα του μάνατζέρ του, τα σενάριά του από το εξωτερικό που φούντωσαν και ο μονόδρομος της ΑΕΚ. Πώς έχει στρωθεί το παιχνίδι για τον Σουηδό διεθνή χαφ και τους κιτρινόμαυρους που θα οδηγήσει σε νέο συμβόλαιο ή σε πώληση!»

GOAL

Με τη σειρά της η Goalτονίζει: «Άναψε φωτιές. Ο Χιμένεθ φούντωσε ακόμα περισσότερο τη φλόγα αμφισβήτησης για το μέλλον του στην ΑΕΚ».

Πηγή: aek365.com