Αθλητισμός

Δεν αλλάζει γνώμη το “θηρίο” του Παναθηναϊκού, που ζητάει να φύγει – Ποιος ο αντικαταστάτης του

Μπόλικο παρασκήνιο γύρω από την "κολόνα" του Παναθηναϊκού.

Όλα τα δημοσιεύματα στέλνουν τον Ροντρίγκο Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ ωστόσο υπάρχουν και κάποιες πληροφορίες που θέλουν τη βραζιλιάνικη ομάδα να μην έχει καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό και να μην προτίθεται να το κάνει, θέλοντας να πάρει τον παίκτη ως ελεύθερο.

Το σίγουρο είναι, είτε υπάρχει πρόταση είτε όχι, πως ο ίδιος ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός έχει πλέον ολοφάνερες τάσεις φυγής από το τριφύλλι, που δύσκολα θα καταφέρει να τον κρατήσει.

Από εκεί και πέρα, όσον αφορά το όνομα του Δημήτρη Κολοβέτσιου που ακούστηκε σήμερα ως υποψήφιου αντικαταστάτη του Βραζιλιάνου αμυντικού, δε φαίνεται να έχει βάση, μιας και οι «πράσινοι» κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις για το κέντρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναζητά έναν αμυντικό πιο «ψημένο», με περισσότερες παραστάσεις που θα μπορεί να ηγηθεί της οπισθοφυλακής. Γι’ αυτό, άλλωστε, όπως σας έχουμε γράψει, ακόμα και η περίπτωση του Γιαγιά Μπανανά, θεωρείται, αν προχωρήσει τελικά, μία καλή εναλλακτική για τους «πράσινους» και όχι βασική επιλογή για την 11άδα.