Αθλητισμός

Κυνηγά την πρόκριση ο Παναθηναϊκός, για την ισοφάριση ΑΕΚ

Η ΑΕΚ υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό Superfoods (19:00, Cosmotesport4) στο Game 4 της σειράς των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League, με τους "Πράσινους" να ψάχνουν την πρόκριση και την "Ένωση" να παλεύει για την ισοφάριση.

​Με την σειρά να βρίσκεται στο 2-1 υπέρ του Παναθηναϊκού Superfoods, ο τέταρτος ημιτελικός στο ΟΑΚΑ (19:00, Cosmotesport4) έχει αποκτήσει πολύ σημαντική σημασία για τους «Πράσινους» και την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ φιλοδοξεί να κάνει το break και να κερδίσει το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος, ενώ η «Ένωση» θέλει να κρατήσει αλώβητη την έδρα της και να φέρει την σειρά στα ίσια, ώστε να κυνηγήσει την πρόκριση στο Game 5.

Στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αντίθετα ο Τσάβι Πασκουάλ θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μάικ Τζέιμς και Αντώνη Φώτση. Ο Αμερικανός γκαρντ (πρόβλημα στην αριστερή ποδοκνημική) και ο έμπειρος φόργουορντ (ενοχλήσεις στη μέση) είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα κριθεί λίγα λεπτά πριν την έναρξη του Game 4.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ.κ. Καρακατσούνης, Μάνος και Ανδρικόπουλος.

Πηγή: sdna.gr