Αθλητισμός

Η ελπίδα του Κωστένογλου και η διαχείριση της “επόμενης μέρας”

Για μία ακόμα φορά ο Νίκος Κωστένογλου δεν δίστασε να κάνει αναφορά στις ελπίδες που ο ίδιος τρέφει για άνοδο στην πρώτη κατηγορία, έστω και μέσω της τρίτης θέσης. Ο προπονητής του Άρη ελπίζει σε μία τέτοια εξέλιξη, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει κάτι τέτοιο.

​«Ανεξαρτήτως του ότι είμαι προπονητής του Άρη. Δεν λέω να ανεβεί χαριστικά ο Άρης, αλλά απ’ όσο γνωρίζω όταν μια ομάδα δεν παίρνει αδειοδότηση τότε δεν σώζεται η ομάδα που έχει υποβιβαστεί αλλά ανεβαίνει η 3η ομάδα από τη Football League. Αυτό αναφέρεται στον ΚΑΠ.

Δεν ζητώ μια χαρισματική απόφαση, αλλά δικαιοσύνη. Δεν θέλω να χαριστεί κάτι στον Άρη για να ανεβεί στη Σούπερλιγκα. Εγώ μιλάω βάσει της προκήρυξης του Πρωταθλήματος», είπε χθες μετά το τέλος του αγώνα.

Μάλιστα, αυτό που πρέπει να διαχειριστεί ο 48χρονος προπονητής, είναι και το κλίμα εντός της ομάδας, μετά την αγωνιστική αποτυχία των «κιτρινόμαυρων»: «Από την προηγούμενη εβδομάδα υπήρχε μεγάλη απογοήτευση γιατί οι ελπίδες ήταν ελάχιστες λόγω της απώλειας βαθμών με τον ΟΦΗ.

Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για ηθικούς λόγους αλλά δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο. Πρέπει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα, όπως αρμόζει στον Άρη».

Πηγή: pressaris.gr