Αθλητισμός

Superleague: Με γκολάρα Πρίγιοβιτς, 1-0 ο ΠΑΟΚ τον Πανιώνιο

Πρώτη νίκη για τον "δικέφαλο" στα πλέι οφ, με τον Πρίγιοβιτς να... καθαρίζει στην Τούμπα απέναντι στον Πανιώνιο.

Με μια γκολάρα του… Σέρβου Ζλάταν, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 1-0 του εξαιρετικού για ακόμα ένα παιχνίδι Πανιωνίου και πήρε μεγάλο προβάδισμα πρωτιάς για τα πλέι οφ.

Το παιχνίδι στην Τούμπα ήταν αρκετά ανοιχτό, με τον Πανιώνιο να αποδεικνύει και πάλι γιατί πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα που μπορεί να κοιτάξει όλους τους μεγάλους στα ίσια. Ο ΠΑΟΚ ήταν μεν καλύτερος, αλλά χωρίς να είναι ιδιαίτερα πιεστικός στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν, είχαν δοκάρι με τον Πέλκα, άρχισαν να βγάζουν ευκαιρίες, με τον Πανιώνιο να κουράζεται και να κλείνεται προς τα καρέ του. Εκείνο που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του δικεφάλου ήταν η αποβολή του Μασούντ στο 69′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο ΠΑΟΚ με παίκτη παραπάνω πλέον έκανε το παιχνίδι του, πίεσε και στο 75′ με μια γκολάρα του Πρίγιοβιτς κατάφερε να σκοράρει.

Ο Σέρβος κατέβασε τη μπάλα με το στήθος, την πέρασε πάνω από αντίπαλο εντός περιοχής και με σουτ στην κίνηση, πριν η μπάλα σκάσει στο έδαφος χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ.