Αθλητισμός

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ οι κορυφαίοι

Η κριτική των παικτών του ΠΑΟΚ: Πρίγιοβιτς και Μπίσεσβαρ οι κορυφαίοι

ΓΛΥΚΟΣ: Θεατής στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Μια φορά χρειάστηκε να επέμβει και το έκανε με επιτυχία στο σουτ του Σιώπη στο 30′.

ΛΕΟΒΑΤΣ: Κακό παιχνίδι από τον Κροάτη που δίκαια αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Πήρε πρωτοβουλίες, όμως όλες του οι επιλογές, αλλά και οι εκτελέσεις ήταν κάκιστες.

ΜΑΤΟΣ: Δεν θυμίζει τον παίκτη που είχε εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στα 2/3 του πρωταθλήματος, όμως σήμερα είχε θετική παρουσία, πήρε πρωτοβουλίες και το γκολ του Πρίγιοβιτς επετεύχθη από δική του ασίστ.

ΠΟΥΓΓΟΥΡΑΣ: Επαιξε μετά από πολύ καιρό. Καλή η παρουσία του, σταθερός αμυντικά, είχε θράσος στο παιχνίδι του και το πρόσημο του είναι θετικό.

ΜΑΛΕΖΑΣ: Είχε αρκετά νεύρα κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως είχε και καλή παρουσία στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

ΚΑΝΙΑΣ: Ετρεξε, πίεσε, μάρκαρε κέρδισε μπάλες. Η γνωστή καλή “βρώμικη” δουλειά από τον Ισπανό στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

ΤΣΙΜΙΡΟΤ: Εχει κάνει και καλύτερες εμφανίσεις. Είχε διάθεση, όμως είναι φανερή η κόπωσή του και η έλλειψη φρεσκάδας, η οποία τον οδηγεί σε εύκολα λάθη.

ΠΕΛΚΑΣ: Πήρε πρτοβουλίες, ήταν κινητικός και είχε ένα δοκάρι στο 53 για να χρηστεί σκόρερ. Στη συνέχεια έριξε ταχύτητα.

ΚΑΜΠΟΣ: Πολύ δουλειά από τον Αφρικανό στο παιχνίδι. Ηταν μέσα στις φάσεις, είχε καλή συνεργασία με τον Μπίσεσβαρ. Από τους διακριθέντες.

ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ: Ο κινητήριος μοχλός του ΠΑΟΚ. Είχε δύο καλές στιγμές να σκοράρει, μία σε κάθε ημίχρονο, είχε διάθεση, όρεξη και δημιούργησε πολλά προβλήματα στην άμυνα του Πανιωνίου.

ΚΛΑΟΥΣ: Πήρε φανέλα βασικού, έδειξε να ψάχνει το γκολ, είχε καλές κινήσεις στην περιοχή, όμως δεν βρήκε την “καθαρή” φάση που έψαχνε και μοιραία έμεινε για ένα ακόμα παιχνίδι χωρίς γκολ.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΙΤΣΙΟΥ: Επαιξε ως αριστερό μπακ στη θέση του Λέοβατς. Δραστήριος, με όρεξη, πολλά ανεβάσματα και συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι της ομάδας του.

ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ: Τι να πει κανείς για τον Σέρβο. Μπήκε στο 62′ και στο 75′ με ένα γκολ παγκόσμιας κλάσης έκρινε το αποτέλεσμα.

ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Μπήκε στο 86′ και ως εκ τούτου η συμμετοχή του δεν μπορεί να κριθεί.

πηγή: sdna.gr