Αθλητισμός

Η έκρηξη της Κανέλλη υπέρ του Μπεργκ: “Αδικία”! (vid)

"Βρε αθεόφοβοι", εξερράγη η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε "έναν άνθρωπο υπόδειγμα ήθους ποδοσφαιρικού, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να προσπαθεί να τον βγάλει κάποιος με εξοντωτική ποινή από τη μέση";

​«Για κίτρινη ήταν, άντε σου λέω εγώ να έτρωγε και μια αγωνιστική» είπε η βουλευτής του ΚΚΕ αναφερόμενη στην εξοντωτική ποινή που επιβλήθηκε στον Μάρκους Μπεργκ για τα επεισόδια στο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ. 

«Βρε αθεόφοβοι», εξερράγη η κυρία Κανέλλη και πρόσθεσε «έναν άνθρωπο υπόδειγμα ήθους ποδοσφαιρικού, πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος να προσπαθεί να τον βγάλει κάποιος με εξοντωτική ποινή από τη μέση;». 

Η βουλευτής του ΚΚΕ έκανε λόγο για αδικία στον Μπεργκ και κατήγγειλε «τη χυδαιότητα αντιμετώπισης ζητημάτων που αφορούν στον Παναθηναϊκό, ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι πάντα χαμένος». 

«Προβοκάτορα, κρετίνο,χαμένο, ανόητο» χαρακτήρισε η Λιάνα Κανέλλη τον άγνωστο που έριξε ένα κουτί μπύρας τραυματίζοντας τον προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς. 

«Δεν έχω κανένα μίσος για τον ΠΑΟΚ, είμαι αντιολυμπιακός» διευκρίνισε η Λιάνα Κανέλλη και πρόσθεσε: «Για να μιλήσω μια τέτοια μέρα για τον Παναθηναϊκό, είμαι μέχρι εδώ!». 

Κλείνοντας και εν όψει του αποψινού αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ, η βουλευτής του ΚΚΕ παρότρυνε τους παίκτες του τριφυλλιού: «Να πάμε σήμερα χωρίς τον Μπεργκ, να ρίξουμε μια τριάρα να τελειώνουμε!» 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Λιάνας Κανέλλη στον Σκάι για την τιμωρία στον Μπεργκ:

Πηγή: sport-fm.gr