Αθλητισμός

Χωρίς οίκτο οι “κίτρινοι”

Με εγωισμό πρέπει να παίξουν την Κυριακή οι παίκτες του Αρη.

​Ο Αρηςυποδέχεται την Λαμία την προσεχή Κυριακή για την 31η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League και στόχος του είναι η ισοπέδωση της ομάδας της Φθιώτιδας εντός του αγωνιστικού χώρου.

Το νέο «στραβοπάτημα» στην έδρα του Ο.Φ.Η. την περασμένη αγωνιστική, έχει επηρεάσει αρνητικά τους παίκτες του Νίκου Κωστένογλου, οι οποίοι όμως οφείλουν να ορθοποδήσουν και να τελειώσουν με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι της Κυριακής με την Λαμία, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους «κίτρινους» να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα.

Κόντρα στην ομάδα που έχει ευνοηθεί σκανδαλωδώς από την διαιτησία φέτος, που τα στελέχη της ειρωνεύονταν τους φίλους του ΑΡΗ (δηλώσεις Αναστασιάδη μετά το παιχνίδι των Φθιωτών με τον Αγροτικό Αστέρα), οι παίκτες του Κωστένογλου πρέπει να βγάλουν εγωισμό (όπως τους έχει ζητήσει ο προπονητής τους), πάθος και μαχητικότητα και με μία νίκη μ’ ευρύ σκορ, να δείξουν σε όλους ότι η βαθμολογική τους θέση, δεν αντιπροσωπεύει την δυναμική και την ποιότητά τους.

Πηγή: allaboutaris.com