Αθλητισμός

Τρέχουν για να… σώσουν τον Μπεργκ

Έτοιμος να τα βροντήξει από την Ελλάδα ο Σουηδός μετά και την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών. Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος προσπαθούν να τον μεταπείσουν.

Ήταν που ήταν έτοιμος να αποχωρήσει ο Μάρκους Μπεργκ με την πρώτη ευκαιρία απ’ τον Παναθηναϊκό, ήρθε και το τελευταίο περιστατικό με όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ και με την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών για να τον… ξενερώσουν ακόμα περισσότερα.

Σύμφωνα με όσα “βγαίνουν” από το περιβάλλον του, ο Σουηδός είναι αηδιασμένος τόσο από τη συμπεριφορά που έχει μέσα στο γήπεδο και το… ξύλο που τρώει από τους αντιπάλους του, όσο και από το γεγονός πως βλέπει πως μόνο η ομάδα του τιμωρείται.

Πολλοί δε, εκτιμούν ότι αυτό το παιχνίδι με τον Δικέφαλο ίσως ήταν το τελευταίο για τον Μπεργκ με την πράσινη φανέλα, καθώς ο διεθνής Σουηδός φέρεται να σκέφτεται τη μεταγραφή του σε ομάδα του εξωτερικού πιο ζεστά από ποτέ.

Στους πράσινους έχει σημάνει φυσικά συναγερμός και κυρίως οι Ουζουνίδης και Λυμπερόπουλος είναι εκείνοι που έχουν… πέσει από πάνω του για να τον μεταπείσουν και να τον διατηρήσουν στον Παναθηναϊκό, θέλοντας να χτίσουν γύρω του τον νέο Παναθηναϊκό.

Πάντως, παρά τη μεγάλη προσπάθεια των ανθρώπων του Τριφυλλιού λέγεται ότι είναι πολύ δύσκολο ο παίκτης να “ψηθεί” ξανά και υπάρχει η εκτίμηση ότι η απόφασή του για το μέλλον του δεν μπορεί να αλλάξει, εκτός αν σημειωθεί κάποια σημαντική ανατροπή στο σύλλογο και αλλάξουν άρδην τα δεδομένα.

Όπως για παράδειγμα, να βρεθεί ισχυρός επενδυτής, που θα αλλάξει το σκηνικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ίδια την ομάδα, κάνοντάς την πιο ανταγωνιστική.