Αθλητισμός

Κομίνης: “Έχω διάθεση να το συνεχίσω, αλλά…”

Ο Γιώργος Κομίνης φέρεται να είπε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού πως έχει διάθεση να συνεχίσει το ματς, όμως από τη στιγμή που ο Βλάνταν Ίβιτς είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο δεν είχε άλλη επιλογή.

Oι διαβουλεύσεις μεταξύ του Κομίνη με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, αλλά και τους αξιωματούχους της Λίγκας κράτησαν για πάνω από μία ώρα, με τον ρέφερι να αποφασίζει την οριστική διακοπή του αγώνα.

Ο Κομίνης, όπως αναφέρεται στον αθλητικό Τύπο, έδειξε διάθεση να συνεχιστεί το παιχνίδι και ζήτησε εγγυήσεις από τους επικεφαλής της αστυνομίας οι οποίοι τον ενημέρωσαν πως διμοιρία των ΜΑΤ έχει καλύψει το σημείο της εξέδρας από το οποίο έφυγε η μπύρα στον Ίβιτς.

Η πλευρά του ΠΑΟΚ ωστόσο ήταν ξεκάθαρη και τόνιζαν πως από τη στιγμή που ο προπονητής τους έχει τραυματιστεί δεν θα βγουν στο γήπεδο.

Μάλιστα ο Κομίνης φέρεται να έλεγε στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού: «Eγώ έχω διάθεση να συνεχίσω τον αγώνα, αλλά από τη στιγμή που έχει πάει ο Ίβιτς στο νοσοκομείο, τι θα μου πουν αύριο. Εγώ θα είμαι εκτεθειμένος, αν υπάρχει γνωμάτευση του νοσοκομείου πως υπάρχει τραυματισμός του. Δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Πηγή: sdna.gr