Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Διανομή ειδών παντοπωλείου και τυροκομικών στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται αυστηρά μόνο τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Δήμο Δέλτα Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί διανομή ειδών παντοπωλείου και τυροκομικών, για τους δικαιούχους του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ-FEAD, στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου ως εξής:

Από την Τετάρτη 17 Μαΐου έως και την Παρασκευή 19 Μαΐου, από τις 08.30 έως τις 14.00, για τους δικαιούχους από τις Δημοτικές Κοινότητες Σίνδου, Ν. Μαγνησίας, Διαβατών καθώς και από τον οικισμό Αγίας Σοφίας.

Από τη Δευτέρα 22Μαιου έως την Τρίτη 23 Μαΐου, από τις 08.30 έως τις 14.00, για τους δικαιούχους από τις Δημοτικές Κοινότητες Χαλάστρας, Ανατολικού, Κυμίνων, Ν. Μαλγάρων και Καλοχωρίου.

Η παράδοση των ειδών θα γίνεται αυστηρά μόνο τις προαναφερόμενες ημέρες και ώρες. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν μέσω sms ή ηχητικού μηνύματος από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην αρχική τους αίτηση. Για την παράδοση των ειδών απαιτείται η επίδειξη της εγκεκριμένης αίτησης του δικαιούχου (ή ο αριθμός αίτησης), η αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν μπορεί να παραλάβει τα τρόφιμα, μπορεί να εξουσιοδοτήσει γραπτώς κάποιο μέλος της οικογένειας.

Προτείνεται στους δικαιούχους να έχουν κάποιο μέσο μεταφοράς αγαθών, καθώς ο όγκος των ειδών που θα διανεμηθούν είναι μεγάλος. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τις κοινωνικές λειτουργούς των τοπικών διαμερισμάτων.