Αθλητισμός

Τρέλα Ιβάν με Ίβιτς και διπλασιασμός των αποδοχών του.

Κόκκινο χαλί στρώνει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ στον Σέρβο για την επόμενη σεζόν, προκειμένου να γίνει ο ΠΑΟΚ πρωταθλητής.

Μπορεί από τον ΠΑΟΚ να επικοινωνούν πως δεν έχει γίνει καμιά συζήτηση με τον Βλάνταν Ίβιτς, μπορεί ο ίδιος ο Σέρβος να δήλωσε στην πατρίδα του πως δεν μπορεί να μιλήσει πιο μακριά από τον Ιούνιο, γιατί τότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης όχι μόνο δεν θα τον αφήσει να φύγει, αλλά του στρώνει… κόκκινο χαλί παραμονής.

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να διπλασιάσει τις αποδοχές του “καλύτερου προπονητή στην Ελλάδα”, όπως ψηφίστηκε από τον κόσμο για τη σεζόν που πέρασε και το ραντεβού που θα έχουν οι δυο τους δεν θα κρατήσει περισσότερα από πέντε λεπτά.

Ο Σαββίδης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Ίβιτς, το ίδιο και ο Μίχελ και θεωρούν πως με εκείνον στον πάγκο ο ΠΑΟΚ εκτός από Κυπελλούχος, του χρόνου μπορεί να στεφθεί και πρωταθλητής Ελλάδας.

Το νέο συμβόλαιο του Ίβιτς θα έχει δικλείδες ασφαλείας και για την πλευρά του Σέρβου. Για παράδειγμα, οι απολαβές του θα αυξηθούν κατακόρυφα και ίσως φτάσουν και τον διπλασιασμό, ενώ θα υπάρχει και ρήτρα που θα του δίνει το δικαίωμα να «σπάσει» το συμβόλαιό του, εφόσον βρεθεί στο μέλλον ομάδα που θα μπορεί να το καλύψει.