Αθλητισμός

Φορλάν: “Φανταστείτε την Ατλέτικο με περισσότερα λεφτά”

Την πίστη του στην ικανότητα της Ατλέτικο Μαδρίτης για ανατροπή, δήλωσε σε συνέντευξή του στο ισπανικό ραδιόφωνο, ο Ντιέγκο Φορλάν, πρώην άσος των "ροχιμπλάνκος".

​Ακόμα πιστεύει στο θαύμα της Ατλέτικο Μαδρίτης ο Ντιέγκο Φορλάν, στον σημερινό επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, κοντρα στη Ρεάλ. Ο πρώην άσος των «ροχιμπλάνκος» μίλησε στο ισπανικό ραδιόφωνο «Cadena SER» και μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι θα του άρεσε πολύ να έχει παίξει στην ομάδα του Σιμεόνε, ενώ ανέφερε ότι συνεχίζει να νιώθει μέλος της Ατλέτικο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ουρουγουανού: 

Για τους χαμένους τελικούς της Ατλέτικο: «Το ποδόσφαιρο δεν σου χαρίζει τίποτα, ο πρώτος ήταν πιο επίπονος μιας και ο δεύτερος πήγες στα πέναλτι». 

Για την ανατροπή: «Χωρίς αμφιβολία υπάρχουν πιθανότητες, είναι δύσκολο, αλλά θα τα δώσουν όλα». 

Για την τωρινή Ατλέτικο: «Ο Τόρες έφυγε για να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και τώρα παίζει στην Ατλέτικο, το κλαμπ έχει μεγαλώσει. Υπάρχουν χρώματα που δεν τα διαπραγματεύεσαι. Φαντάσου την Ατλέτικο Μαδρίτης με λίγα περισσότερα λεφτά». 

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: « Όταν ο Ρονάλντο ήρθε στη Γιουνάιτεντ, εγώ τον βοήθησα να επικοινωνήσει με τον Φέργκιουσον». 

Για την εποχή του στην Ατλέτικο: «Το δίδυμο που έκανα με τον Αγκουέρο ήταν θεαματικό».

Πηγή: sport-fm.gr