Αθλητισμός

Έρχεται με προτάσεις ο μάνατζερ του Μπεργκ

Ο μάνατζερ του Μάρκους Μπεργκ έρχεται στην Αθήνα έχοντας μαζί του το ενδιαφέρον της Μάλαγα, αλλά και μιας αγγλικής ομάδας, ενώ είναι πολύ πιθανό να συζητήσει με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού την επόμενη μέρα.

​Oι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ και η ανησυχία του για την μείωση του μπάτζετ όπως ήταν λογικό άναψαν… φωτιές στον Παναθηναϊκό, με τη διοίκηση να προσπαθεί να τις σβήσει αμέσως σχολιάζοντας πως «Ο Παναθηναϊκός θα έχει τη νέα σεζόν την ομάδα που επιθυμεί ο Λυμπερόπουλος και ο Ουζουνίδης σε συνεργασία με τον πρόεδρο».

Ο Σουηδός πάντως θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, καθώς και ο ίδιος αλλά και η οικογένειά του είναι ευτυχισμένοι στην Ελλάδα, όμως ο 30χρονος επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει υψηλούς στόχους και από τη στιγμή που υπάρχουν «μνηστήρες» θέλει να ζυγίσει όλα τα δεδομένα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», ο μάνατζερ του Μπεργκ, Στέινερ Ντίετζ, αναμένεται απόψε στην Αθήνα έχοντας μαζί του το ενδιαφέρον της Μάλαγα του Μίτσελ, αλλά και μίας μικρομεσαίας αγγλικής ομάδας. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού είχε βάλει στο στόχαστρο τον Μπεργκ από την περίοδο που βρισκόταν στην Μαρσέιγ, όμως οι Ανδαλουσιανοί δύσκολα θα μπορέσουν να καλύψουν την ρήτρα των 10 εκ. ευρώ. Από την άλλη οι Άγγλοι έχουν τα λεφτά, ωστόσο δεν καλύπτουν απόλυτα τις φιλοδοξίες του Σουηδού, ενώ δεν είναι και ο πιο ελκυστικός προορισμός για την οικογένειά του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι πολύ πιθανό να υπάρξει συζήτηση του μάνατζερ με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τις σκέψεις και των δύο πλευρών για την επόμενη ημέρα.

Πηγή: sdna.gr