Αθλητισμός

Η ΑΕΚ τον θέλει, αλλά… ξέρει τι θέλει να πάρει;

Ποιος είναι ο πρώτος στόχος της ΑΕΚ ο οποίος διαπρέπει σε... τοπικό πρωτάθλημα εδώ και 1,5 χρόνο, παρά τη "λάμψη" που τον συνοδεύει.

Η ΑΕΚ έχει στη λίστα της τον Ναμπίλ Μπαχούι, τον 26χρονο εξτρέμ που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από το Αμβούργο, ωστόσο προκαλεί απορίες το τόσο μεγάλο… κόλλημα που έχουν στην Ένωση με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος; Δεν είναι άλλος από τις επιδόσεις του Σουηδού (με μαροκινή καταγωγή) , ο οποίος από τον Γενάρη του 2016 έως σήμερα δεν έχει παραπάνω από 360 αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο (Μάιος ’16 – Μάιος 17) μετρά συμμετοχές σε 4 ματς, (17 λεπτά στις 7/5/16, 78 λεπτά στις 14/5/16, 66 λεπτά στις 24/9/16), εκ των οποίων το ένα (τον Μάρτιο που μας πέρασε) ήταν με τη δεύτερη ομάδα του Αμβούργου, η οποία παίζει στα τοπικά.

Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπαχούι, αφού το όνομά του είχε ακουστεί και τον περασμένο Γενάρη, ωστόσο δεν προχώρησε η περίπτωσή του.

Βέβαια, γι’ αυτό το κόλλημα της ΑΕΚ με τον Μπαχούι υπάρχει και εξήγηση. Διότι τον Σουηδομαροκινό εκπροσωπεί ο άνθρωπος που επί Μαϊστόροβιτς έχει πάρει “εργολαβία” όλες τις μεταγραφές της Ένωσης. Συν τοις άλλοις, ο 26χρονος εξτρέμ υπήρξε συμπαίκτης στα ποδοσφαιρικά «τελειώματα» του νυν τεχνικού διευθυντή του Δικεφάλου, στην ΑΙΚ!