Αθλητισμός

Έτοιμος ο αντί – Μπεργκ αν φύγει ο Σουηδός – Έχει συμφωνήσει ήδη

Ο Παναθηναϊκός τον έχει βρει ήδη, ο ίδιος ψήνεται και αν πουληθεί ο Μπεργκ τότε θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Στον Παναθηναϊκό άκουσαν χθες τον Μάρκους Μπεργκ να δηλώνει πως όλα είναι πιθανά εν όψει του καλοκαιριού και να εκφράζει τους έντονους προβληματισμούς του σχετικά με το μπάτζετ που σκοπεύει να διαθέσει ο σύλλογος για να κάνει μια ανταγωνιστική ομάδα.

Ο Σουηδός επιθετικός θέλει να γίνει πρωταθλητής, αλλά βλέπει πως οι κινήσεις της ομάδας σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν είναι οι ενδεδειγμένες για κάτι τέτοιο και περιμένει στο… ακουστικό του για πιθανές προτάσεις.

Θυμίζουμε πως στο συμβόλαιο του Μπεργκ υπάρχει ρήτρα την οποία αν βρεθεί σύλλογος να την πληρώσει, τότε θα είναι αποκλειστικά στο χέρι του Σουηδού το θέμα και όχι του Παναθηναϊκού. Οι “πράσινοι” όμως δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια.

Αν, λοιπόν, ο Μπεργκ αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό τότε αναμένεται να ενεργοποιηθεί άμεσα η καταρχήν συμφωνία που υπάρχει με τον Απόστολο Γιάννου. Ο Έλληνας επιθετικός θα φύγει από την Κίνα, στον Παναθηναϊκό του έχουν γνωστοποιήσει από τον Γενάρη κιόλας πως τον επιθυμούν και αν αποχωρήσει ο Μπεργκ θα απλοποιηθούν τα πράγματα.

Τα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία από ενδεχόμενη πώληση του Σουηδού θα είναι πολλά και ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί με μεγαλύτερη άνεση στην αγορά, αποκτώντας καταρχήν τον διακαή πόθο του Ουζουνίδη, που είναι ο Γιάννου.