Αθλητισμός

Αλλαγές στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ

Εξελίξεις στο Λιμάνι με παίκτη που κανένας δεν περιμένει ότι μπορεί να αποχωρήσει.

​Σημαντικές αλλαγές στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ αναμένονται το επόμενο διάστημα, παρόλο που ακόμα εκκρεμεί το θέμα του νέου προπονητή. 

Όπως σας αποκαλύψαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, οι πρωταθλητές έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε αρκετές προσθαφαιρέσεις και μία κίνηση που έχει δρομολογηθεί ήδη είναι η επιστροφή του Γιάννη Γιαννιώτα από τον ΑΠΟΕΛ.

Πάντως, η συγκεκριμένη “μεταγραφή” μπορεί να φέρει εκτός πλάνων έναν άλλο ακραίο επιθετικό της ομάδας, τον Ταρίκ Ελιουνούσι, ο οποίος, βέβαια, δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν είναι εύκολο να αποχωρήσει.

Πάντως, με δεδομένο πως θα παραμείνει στην ομάδα για τη νέα σεζόν ο “ανεβασμένος” Μάρκο Μάριν και ότι δε θα φέρει πρόταση για μεταγραφή ο Σεμπά, καθώς επίσης ότι θα χρειαστεί να παίξουν ακόμα περισσότερο οι νεαροί Μανθάτης και Ανδρούτσος, γίνεται σαφές πως για τον Νορβηγό το φετινό θα είναι ένα ακόμα “καυτό ” καλοκαίρι…

Από εκεί και πέρα, εκτός του Γιαννιώτα, ως μια ακόμα σίγουρη επιστροφή δανεικού παίκτη στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ θεωρείται αυτή τη στιγμή και εκείνη του 24χρονου τερματοφύλακα, Ανδρέα Γιαννιώτη, ενώ για όλους τους υπόλοιπους το τοπίο είναι σαφώς πιο …ομιχλώδες και ενδεχομένως να ξεδιαλύνει όταν θα αναλάβει δουλειά και ο νέος κόουτς.