Αθλητισμός

Ζέκα: “Μπορώ να παίξω στην Τούμπα”

Ο Κάρλος Ζέκα έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έκανε γνωστό στον Μαρίνο Ουζουνίδη πως αν χρειαστεί μπορεί είναι έτοιμος για να παίξει.

Ο τραυματισμός του Ζέκα στο ματς με τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο έβγαζε τον αρχηγό του Τριφυλλιού νοκ-άουτ για το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο ο Ζέκα δεν ήθελε με τίποτα να χάσει αυτό το παιχνίδι και κατάφερε να μπει στην αποστολή για τον αγώνα, καθώς έβγαλε μέρος της προπόνησης.

Μάλιστα ο 28χρονος άσος είπε στον Μαρίνο Ουζουνίδη που βρίσκεται στη διάθεσή του και αν τον χρειαστεί μπορεί να αγωνιστεί, ωστόσο η συμμετοχή του στο ματς έχει και ρίσκο. Μια υποτροπή μπορεί να αφήσει τον Ζέκα εκτός τελικού, αλλά και να χάσει κάποια ματς από τα playoffs.

Η απόφαση για το αν ο Ζέκα θα βρίσκεται στον πάγκο και ειδικά αν χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα είναι καθαρά θέμα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος θα συνυπολογίσει και το ρίσκο.

Πάντως, στο αρχικό σχήμα φαίνεται πως ο Νούνο Ρέις έχει περισσότερους πόντους σε σχέση με τον Ρόμπιν Λουντ για να βρεθεί στο πλευρά του Κουρμπέλη ως αντι-Ζέκα.

Πηγή: sdna.gr