Αθλητισμός

Αυτά είναι τα συλλεκτικά παπούτσια για τα 25 χρόνια του Τότι! (pics)

Την 25ετή καριέρα του εμβληματικού αρχηγού της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, τιμά γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών, η οποία έφτιαξε ένα πολύ ιδιαίτερο χρυσό ζευγάρι ποδοσφαιρικών.

​Η αθλητική εταιρεία που ντύνει την Ρόμα και τον Τότι, η Nike, δημιούργησε κάποια πολύ ξεχωριστά παπούτσια για τον θρύλο των «Τζιαλορόσι» Φρανσέσκο Τότι, για να τιμήσει τα 25 χρόνια αιώνιας πίστης και αγάπης του Capitano.

Ο Τότι έκανε το ντεμπούτο με την Ρόμα το 1993 και φέτος συμπληρώνει μισό αιώνα στην αιώνια πόλη και στην ίδια ομάδα! Είναι ίσως ο τελευταίος πιστός στρατιώτης στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σήμερα 40 ετών πλέον ο capitano δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την απόφαση του για το μέλλον του. Αν θα αποσυρθεί ή αν θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν. 

Τα χρυσά παπούτσια αποκάλυψε πρώτη η Nike μέσω του λογαριασμού της στα social media. Ενώ ο Τότι θα φορέσει τα συγκεκριμένα ποδοσφαιρικά όχι σε ένα τυχαίο παιχνίδι αλλά στο derby della Capitale κόντρα στην Λάτσιο το μεσημέρι της Κυριακής στο «Ολίμπικο». 

Ο αρχηγός της Ρόμα από την πλευρά του, δεν θα μπορούσε να μην είναι ενθουσιασμένος με τα νέα του ολόχρυσα ποδοσφαιρικά, και ανήρτησε και ο ίδιος φωτογραφία με το νέο του απόκτημα. Την φωτογραφία συνόδευε μια «ρομαντική» λεζάντα για την ομάδα της καρδιάς του. 

«Αντιπροσωπεύοντας εμένα και την αιώνια αγάπη μου για την Ρόμα»

Πηγή: sport-fm.gr