Κόσμος

Ο Μακρόν έχει τρία θετά παιδιά συνομήλικά του και επτά εγγόνια! (pics & vid)

Από μικρός στα βάσανα ο πιθανός νέος πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. Έχει γίνει και παππούς στα 39 χρόνια του από τις κόρες της συζύγου του από τον πρώτο της γάμο.

Όλοι στη Γαλλία συζητούν εκτός από το αποτέλεσμα και για την διαφορά ηλικίας του Εμανουέλ Μακρόν με την Μπριζίτ Τρονιέ – κατά 24 χρόνια μεγαλύτερή του.

nnn

Ο έρωτάς τους είναι παγκοσμίως γνωστός πλέον καθώς δεν κρύβονται. Αλλωστε ανεβαίνοντας στο βήμα για να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους του για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των γαλλικών εκλογών ο Μακρόν αποθέωσε την Μπριζίτ: “Χωρίς αυτή δεν θα ήμουν εδώ” ομολόγησε. Χέρι χέρι ανέβηκαν στο βήμα, φιλήθηκαν στο στόμα και χαιρέτισαν μαζί.

Η συνύπαρξη Εμανουέλ – Μπριζίτ έφερε στη ζωή του υποψήφιου προέδρου της Γαλλίας μια νέα οικογένεια: Τα τρία παιδιά της συζύγου του από τον πρώτο της γάμο αλλά και 7 εγγόνια. Οι κόρες τις Μπριζίτ είναι σχεδόν συνομήλικες με τον Μακρόν.

nnnn

nnnn

nnnΗ Μπριζίτ Τρονιέ, 64 ετών σήμερα ήταν καθηγήτρια Γαλλικών του υποψήφιου Γάλλου προέδρου. Εκείνος ήταν μόλις 17 ετών όταν της εξομολογήθηκε ότι είναι ερωτευμένος παράφορα μαζί της. nnΤελικώς στα 37 της χρόνια, χώρισε τον σύζυγό της και τα τελευταία 20 χρόνια είναι μαζί με τον Μακρόν. Πριν δέκα χρόνια παντρεύτηκαν και δείχνουν ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι.

nnn

nnn

 Η Τρονιέ από τον προηγούμενο γάμο της,είχε αποκτήσει τρία παιδιά. Τον Σεμπαστιάν Οζιέρ, τη Λοράνς Οζιέρ και την Τιφέν Οζιέρ. 

nnn

nnn

 Ο Σεμπαστιάν, ο γιος της Τρονιέ, στήριξε με πάθος και αυτός την υποψηφιότητα του πατριού του. 

nnn

nnn

nnn

 Η Λοράνς, 31 ετών, καρδιολόγος και μητέρα δύο παιδιών.

nnn

Η μικρότερη κόρη, η Τιφέν είναι δικηγόρος. Συνόδευε συχνά τη μητέρα της στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Μακρόν και στήριξε πιο ένθερμα και βοήθησε στην προεκλογική εκστρατεία. «Πάντα πίστευα ότι ο Εμανουέλ ήταν μια εξέχουσα προσωπικότητα, ένας ευφυής άνθρωπος με τον οποίο ο διάλογος είναι πάντα εποικοδομητικός», είχε δηλώσει η ίδια όταν ερωτήθηκε για την υποψηφιότητα του πατριού της.

nnn

nnn

Πριν από 10 χρόνια, όταν το ζευγάρι ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ο νεαρός τότε τραπεζίτης Μακρόν είχε πάρει τον λόγο και μπροστά σε όλους τους καλεσμένους τους, φίλους και συγγενείς τους, θέλησε να πει δυο λόγια για τα παιδιά της Μπριζίτ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά της Μπριζίτ, σας ευχαριστώ για τη στήριξή σας. Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε, που με αγαπήσατε όπως ήμουν».