Αθλητισμός

Φωτιά στα ΠΑΟΚτσήδικα στέκια: Τον «καθάρισε» ο Ίβιτς και δεν άνοιξε μύτη – Βράζει η εξέδρα!

Απίστευτα πράγματα στην Τούμπα με τον Βλάνταν Ίβιτς να είναι το απόλυτο αφεντικό. Μια φοβερή ιστορία ωστόσο έχει φουντώσει τις φήμες στην ασπρόμαυρη εξέδρα

Ποιος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ που έχει μεγάλο «ρεύμα» στην Τούμπα, ανεβαίνει σιωπηλά τον δικό του… Γολγοθά τους τελευταίους δύο μήνες και περιμένει την… Ανάσταση;

Ο λόγος για τον Χάρη Χαρίση, που είναι… εξαφανισμένος από τις αρχές Μαρτίου ως και σήμερα που δεν τον πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Πλατανιά, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι του παραγκωνισμού του από τον Βλάνταν Ίβιτς!

Στις 26 Φεβρουαρίου ο 22χρονος χαφ αγωνίστηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και ήταν από τους ελάχιστους που… διασώθηκαν. Από τότε μέχρι τώρα όμως, όχι μόνο δεν έχει αγωνιστεί ξανά με τα ασπρόμαυρα αλλά ο Ίβιτς δεν τον συμπεριλαμβάνει ούτε καν σε αποστολή!

Ο Χαρίσης «κόπηκε» από την αποστολή του αγώνα Κυπέλλου με την Ξάνθη στην Τούμπα, στη συνέχεια ήταν εκτός στους αγώνες με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, Πανιώνιο, βρέθηκε στην αποστολή του παιχνιδιού με την Λάρισα στην Τούμπα αλλά το παρακολούθησε από τον πάγκο και «κόπηκε» από την αποστολή για τους αγώνες με Ατρόμητο, Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Αλλά και από τον σημερινό αγώνα εναντίον του Πλατανιά…

Σε αυτό το διάστημα, ο πρώην μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν ούτε τραυματίας ούτε τιμωρημένος με κάρτες, με τον «παροπλισμό» του να είναι μεγάλο θέμα συζήτησης στα ΠΑΟΚτσήδικα στέκια. Ο Χαρίσης πάντως προτιμάει να περνάει αγόγγυστα το ότι συμμετέχει μόνο στις προπονήσεις και δεν σχολιάζει το παραμικρό σε όσους τον ρωτάνε τον λόγο που βρίσκεται μεταξύ προπονήσεων και… εξέδρας!

Από το ξεκίνημα της χρονιάς, ο Χαρίσης έχει παρουσία σε μόνο 15 επίσημα παιχνίδια (8 για το Πρωτάθλημα, 4 για το Κύπελλο και 3 στην Ευρώπη), ενώ πέρσι, στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 24 παιχνίδια (14 στο Πρωτάθλημα, 4 στα Playoff, 4 στο Κύπελλο και 2 στην Ευρώπη).

πηγή: sportdog.gr