Αθλητισμός

«Κατέρρευσε ο Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ»

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για αποτυχημένη κίνηση της Γαλατάσαραϊ στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες από τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι η απόδοσή του κυμαίνεται χαμηλότερα σε σχέση με την περίοδο που αγωνιζόταν στον Δικέφαλο.

Η εφημερίδα Fotomac σε σημερινό της άρθρο αναφέρεται στη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες στη Γαλατάσαραϊ και στο τι έχει προσφέρει μέχρι στιγμής ο άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι μετά τη μεταγραφή του από τον ΠΑΟΚ.

Οι Τούρκοι κάνουν λόγο για «αποτυχημένη κίνηση» καθώς ο Ροντρίγκες δεν έχει καταφέρει να πιάσει τους αριθμούς που συνήθιζε με τον ΠΑΟΚ, επισημαίνοντας ότι «έχει καταρρεύσει στη Γαλατάσαραϊ».

Συγκεκριμένα η Fotomac επισημαίνει ότι ο Ροντρίγκες στο πρώτο μισό της σεζόν με τον ΠΑΟΚ μετρούσε σε 12 ματς, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ κατάφερνε είτε να σκοράρει είτε να δημιουργήσει ευκαιρίες που έγιναν γκολ κάθε 137 λεπτά.

Την ίδια στιγμή στη Γαλατά, ο Ροντρίγκες μετράει σε 11 ματς, ένα μόλις γκολ και δύο ασίστ, συμμετέχοντας στις ολοκληρωμένες προσπάθειες της Γαλατά ανά 179 λεπτά.

Η εφημερίδα καταλήγει στο συμπέρασμα πως ο Γκάρι Ροντρίγκες έχει απογοητεύσει ως τώρα με τις επιδόσεις του, σε σύγκριση με την εικόνα που έδειχνε στον ΠΑΟΚ.