Αθλητισμός

Τα “καρφιά” του Χιμένεθ για μια… σκοτεινή εποχή

​Η πορεία του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ, κατά την πρώτη θητεία του, είχε κάποια ματς που σήκωσαν μεγάλο θόρυβο.

Ένα από αυτά θα βρει μπροστά του μεθαύριο, όταν θα επιστρέψει στο Καραϊσκάκη, που αποτέλεσε γη του μαρτυρίου για εκείνον πριν από χρόνια, έπειτα από τη συντριβή με 6-0.

«Σκέφτομαι πολλά πράγματα, όχι μόνο όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ αλλά και σε άλλο ματς. Ισως γνωρίζετε περισσότερα από εμένα, ας το αφήσουμε εκεί το θέμα, ας το ξεχάσουμε» είπε ο Χιμένεθ μετά το ματς με την Κέρκυρα.

Και μπορεί πολλοί να είπαν πως δεν πρέπει να σκαλίζονται τώρα τέτοιες ιστορίες, άλλωστε στην ΑΕΚ υπάρχει και αυτό το ιδιότυπο σφουγγάρι που σβήνει ως διά μαγείας τα πάντα, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να ειπωθούν όσα συνέβησαν τότε στο Καραϊσκάκη.

Αλλωστε εκείνο το ματς, το άλλο με τον Ολυμπιακό Βόλου και εκείνο με τον Παναθηναϊκό στην αυλαία των πλέι οφ, καθόρισαν μια ολόκληρη περίοδο της ΑΕΚ.

Για την οποία έχουν βγει απίθανες ιστορίες, με τηλεφωνήματα για ανάμειξη παικτών σε σκοτεινές υποθέσεις, για περίεργους ρόλους και πρωταγωνιστές που αμαύρωσαν την εικόνα της ομάδας, πολύ περισσότερο και από τις βαριές ήττες που υπέστη η ομάδα.

Πηγή: sentrgoal.gr