Αθλητισμός

Ο “πράσινος” παροξυσμός για Φενέρ… έριξε το σύστημα! (pic & vid)

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τρέχουν να προλάβουν τα εισιτήρια των αγώνων με την Φενέρ στο ΟΑΚΑ και από την υπερφόρτωση το σύστημα... έπεσε!

​Οι «πράσινοι» την επόμενη εβδομάδα (18 και 20/4) φιλοξενούν την Φενερμπαχτσέ στα δύο πρώτα ματς των πλέι οφ της Euroleague και ο κόσμος ετοιμάζεται για διπλό sold out, με αποτέλεσμα το online σύστημα προπώλησης των εισιτηρίων να… πέσει!

Εδώ και λίγη ώρα όποιος προσπαθεί να προμηθευτεί ηλεκτρονικά το εισιτήριό του δεν μπορεί, αφού υπάρχει η εξής ένδειξη: «Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η προπώληση για τα παιχνίδια “PANATHINAIKOS BC SUPERFOODS – FENERBAHCE ISTANBUL GAME 1 & 2 ” , είναι προσωρινά απενεργοποιημένη.

Παρακαλώ δοκιμάστε ξανά σε λίγο!»

Οταν το σύστημα επανέλθει, τα εισιτήρια αναμένεται να κάνουν φτερά και έτσι το ΟΑΚΑ να είναι ασφυκτικά γεμάτο στις μάχες που θα κρίνουν την πρόκριση στο Final-4!

Παράλληλα, στα τουρκικά social media κυκλοφορεί χαρακτηριστικό βίντεο από την τεράστια ουρά στη Λεωφόρο για τα εισιτήρια…Παράλληλα, στα τουρκικά social media κυκλοφορεί χαρακτηριστικό βίντεο από την τεράστια ουρά στη Λεωφόρο για τα εισιτήρια…Παράλληλα, στα τουρκικά social media κυκλοφορεί χαρακτηριστικό βίντεο από την τεράστια ουρά στη Λεωφόρο για τα εισιτήρια…

Παράλληλα, στα τουρκικά social media κυκλοφορεί χαρακτηριστικό βίντεο από την τεράστια ουρά στη Λεωφόρο για τα εισιτήρια…

Πηγή: sdna.gr