Αθλητισμός

Μετά το τέλος της χρονιάς θα αποφασίσει για το μέλλον του ο Μέλι

Δεν βιάζεται να αποφασίσει για την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, ο Νικολό Μέλι, ο οποίος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να βρεθεί στο ΝΒΑ.

​Την φημολογία για την ομάδα που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν, σχολίασε ο Νικολό Μέλι, με δηλώσεις του στην ιταλική “Tuttosport”. 

Όπως τόνισε λοιπόν ο Ιταλός παίκτης της Μπάμπεργκ, δεν βιάζεται να πάρει κάποια απόφαση για το μέλλον του, παρά το έντονο ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, μεταξύ των οποίων και της Ρεάλ Μαδρίτης. Τόνισε, όμως, πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να βρίσκεται σε μια ομάδα που θα του εξασφαλίζει αρκετό χρόνο συμμετοχής. 

«Δεν αποκλείω κάτι για το μέλλον. Είναι πολύ όμορφο να έχεις το ενδιαφέρον άλλων ομάδων όμως δεν έχω μιλήσει με κάποιον. Μετά το τέλος της χρονιάς θα μιλήσω με τον ατζέντη μου ενόψει της επόμενης σεζόν» σχολιάσε ο 26χρονος φόργουορντ ενώ για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο ΝΒΑ πρόσθεσε «Είναι ένα όνειρο. Θα εξαρτηθεί ωστόσο από τις προσφορές που θα έχω, γιατί αυτό που με ενδιαφέρει είναι να βρίσκομαι στο παρκέ και να παίζω».

Πηγή: sport-fm.gr