Αθλητισμός

Επαφή της Άρσεναλ με Βαλβέρδε!

Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», πριν από μερικές ημέρες υπήρξε επικοινωνία από την πλευρά της Άρσεναλ με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Η κατάσταση για τον Αρσέν Βενγκέρ στους «κανονιέρηδες» είναι πια οριακή… Ο Αλσατός προπονητής περπατά σε τεντωμένο σχοινί, υπάρχει ρήγμα στις σχέσεις του με τη διοίκηση του συλλόγου και όλα δείχνουν αποχώρησή του στο τέλος της φετινής σεζόν.

Καθώς, βέβαια, ούτε ο ίδιος ο Γάλλος τεχνικός, ούτε οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν εκφραστεί, μέχρι τώρα, δημόσια για το τι θα γίνει την επόμενη περίοδο, μόνο σενάρια μπορούν να χαρακτηριστούν όσα γράφονται για τους υποψήφιους αντικαταστάτες του.

Στο… παιχνίδι της διαδοχής του Βενγκέρ μπαίνει τώρα και ο Βαλβέρδε, όπως τουλάχιστον υποστηρίζει η ισπανική εφημερίδα.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, προ ημερών άνθρωπος ο οποίος εκπροσωπούσε την Άρσεναλ ήρθε σε επαφή με τον προπονητή της Αθλέτικ Μπιλμπάο σε μια πρώτη προσπάθεια να διερευνήσει τις προθέσεις του.

Το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού με τους Βάσκους λήγει στο τέλος της φετινής περιόδου και είναι γνωστό τις τελευταίες εβδομάδες ότι το όνομά του «παίζει» για τη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο, είναι επίσης γνωστό ότι ο μεγάλο όνειρο του Βαλβέρδε είναι να μετακομίσει κάποια στιγμή στην Αγγλία και να καθίσει στον πάγκο ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ. Νιώθει έτοιμος να το κάνει τώρα αν όντως έχει στα χέρια του πρόταση;

Παραμένει άγνωστο τι ειπώθηκε κατά την επικοινωνία Άρσεναλ – Βαλβέρδε, ωστόσο ο Ισπανός προπονητής έχει δηλώσει ότι πολύ σύντομα θα πάρει την απόφαση σχετικά με το μέλλον του.

πηγή:  sdna.gr