Ελλάδα

Έγκλημα Μοσχάτου: “Με παγίδευσε” είχε υποστηρίξει το θύμα για την πρώην γυναίκα του

Η πρώην σύζυγος του Λιακόπουλου είχε αναφέρει πως την είχε δέσει και απειλήσει με τη ζωή της, αλλά το θύμα του εγκλήματος είχε δώσει μια διαφορετική τροπή της ιστορίας.

Μια νέα τροπή έρχεται να δώσει παλαιότερο υπόμνημα του Μάριου Λιακόπουλου, του 47χρονου που σκοτώθηκε πριν από δέκα μέρες από το όπλο του Παραολυμπιονίκη, Βασίλη Τσαγκάρη στο Μοσχάτο.

Η πρώην σύζυγος του θύματος, που φέρεται να αποτελεί και την “μοιραία γυναίκα” του φονικού, είχε καταγγείλει στην αστυνομία στις 25 Απριλίου 2016 πως ο Λιακόπουλος την είχε δέσει σε ένα κρεβάτι και την απείλησε πως θα την βιάσει και θα την σκοτώσει. “Σήμερα τελειώνουν όλα, δεν θα βγεις ζωντανή. Θα σε δείρω, θα σε βιάσω, θα σε σκοτώσω και θα σε αφήσω εδώ”, είχε καταγγείλει τότε η γυναίκα.

Ωστόσο, ο Μάριος Λιακόπουλος είχε δώσει μια άλλη εκδοχή, την οποία παρουσιάζει σήμερα ο “Ελεύθερος Τύπος”. Στο υπόμνημά του έκανε λόγο για μια καλοστημένη παγίδα από την πλευρά της πρώην συζύγου του, λέγοντας πως πήγε σπίτι του και εκεί ξεκίνησε ένα ερωτικό παιχνίδι, με τη γυναίκα να του ζητάει να τη δέσει με χειροπέδες, κάτι που την έκανε στη συνέχεια να τον κατηγορήσει.

Σύμφωνα με την εφημερίδα το θύμα στο υπόμνημά του λέει ότι ήταν η πρώην σύζυγός του που πήγε στο σπίτι του μετά τον χωρισμό τους και τον προσκάλεσε σε ένα ερωτικό παιχνίδι όπου του ζήτησε να της δέσει χέρια και πόδια. Μάλιστα υποστήριξε και για τον μετέπειτα δολοφόνο του πως δέχθηκε και από εκείνον απειλές, παρά το γεγονός ότι όπως υποστήριζε στο ίδιο υπόμνημα εκείνος δεν τον είχε ενοχλήσει.

Ο ξενοδόχος στο υπόμνημά του ανέφερε ότι η πρώην σύντροφός του μέσα σε αναφιλιτά του είπε πως δεν ήθελε να λύσουν τον πνευματικό τους γάμο: “Μετά άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει… εγώ ανταποκρίθηκα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί μου ζήτησε να ξαπλώσω να μου δέσει τα μάτια και να με ακινητοποιήσει με χειροπέδες που είχε φέρει μαζί της, λέγοντάς μου ότι θα μου κάνει ότι δεν μου έχει κάνει μέχρι σήμερα… μου ζήτησε να τη δέσω και εγώ και να συνεχίσουμε τα ερωτικά παιχνίδια…”.

Οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους όλα τα παραπάνω στοιχεία και συνεχίζουν ερευνούν προς κάθε κατεύθυνση.